Ljubljanske mlekarne očekuju gubitak

Bez autora
Jun 13 2012

Ljubljanske mlekarne su prošle godine ostvarile gubitak od 130.000 evra, a negativan poslovni rezultat se očekuje i ove godine. Trenutno nema novosti o prodaji većinskog vlasničkog udela od 54 posto u Mlekarni. Vlasnički udeo već dve i po godine neuspešno prodaju NFD Holding, Zvona Ena, Zvona Dva Holding, KD ID i KD Kapital. Za najveću slovenačku industriju mleka zainteresovano je nekoliko kupaca, a svojevremeno su interes iskazali francuski Danone i italijanski Parmalat. Uprava za vlasnika želi nekoga ko će moći osigurati razvoj Mlekarne i sinergijski efekat.

Ljubljanske mlekarne očekuju gubitakLjubljanske mlekarne su prošle godine ostvarile gubitak od 130.000 evra, a negativan poslovni rezultat se očekuje i ove godine.

Kako je istakla predsednica uprave Mlekarne Cvetane Rijavec, trenutno nema novosti o prodaji većinskog vlasničkog udela od 54 posto u Mlekarni.

Vlasnički udeo već dve i po godine neuspešno prodaju NFD Holding, Zvona Ena, Zvona Dva Holding, KD ID i KD Kapital.

Za najveću slovenačku industriju mleka zainteresovano je nekoliko kupaca, a svojevremeno su interes iskazali francuski Danone i italijanski Parmalat.

Uprava za vlasnika želi nekoga ko će moći osigurati razvoj Mlekarne i sinergijski efekat, dodala je Cvetana Rijavec.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik